Häng med på Vikingens Investerings Skola!

Budda staty och dollar sedlar
This woman is very happy to use Vikingen
Glad Vikingen användare

Nu startar Vikingens Investerings Skola!

Vad innebär det? Läs vidare nedan och följ oss på vägen mot ökade tillgångar!

Vi, dvs Freya Andersson och Catrin Abrahamsson – Beynon startar nu Vikingens Investerings Skola. Vi satsar 10 000 kr SEK och använder Vikingen Financial Software samt den kunskap som finns i företaget, via bland annat Peter Östevik för att varje vecka placera vår insats på mest lönsamma sätt och berätta för dig hur det går och vad vi gör.

Varför satsar vi så lite tänker du?
Dels för att vi är helt vanliga tjejer utan enorma besparingar och dels för att vi vill att du där ute, som vill lära dig mer om hur du kan bli rik (-are) på börsen, skall känna igen dig i oss och vilja följa med på resan. Oavsett om du är yngre och lite hungrigare med längre investeringshorisont (som Freya) eller om du kanske är lite mer försiktig och har kortare tid kvar innan pensionen, hoppas vi att vår resa skall inspirera dig att lära dig mer om investeringar, genom att hänga med oss. Ambitionen är att vår resa och ökade kunskap inom teknisk analys och aktiehandel skall få fler personer som just du att intressera sig. Det behöver varken vara mödosamt eller komplicerat att investera på börsen, men vi behöver alla lära oss steg för steg och få en stadig grund att stå på innan vi tar större kliv.

Hur kommer vi gå tillväga?
Vi kommer använda Vikingens modeller och Peter Östeviks & Vikingens samlade kunskap och målet är att publicera denna blogg en gång per vecka med information om hur vårt kapital utvecklas och vilka justeringar som krävs beträffande köp och sälj för att optimera tillväxten. All information kommer givetvis vara dagsfärsk och baseras på det aktuella, ekonomiska läget i världen. Med tiden hoppas vi att du också vill bidra till denna blogg och ställa frågor som gynnar allas vår utveckling inom teknisk analys och aktiehandel. Du kanske till och med vill dela hur det gått för dig när du investerat?

Vikingen är välbeprövat!
Vikingen lanserades redan 1986. Sedan dess har programmet genomgått ständiga förbättringar och uppdateringar. Vikingen ger dig tillgång till det största urvalet av modeller som hjälper dig fatta de bästa investeringsbesluten. Modellerna och autopiloterna vaskar fram vad som är mest köpvärt och vad du bör sälja just nu. Diagrammen är extremt detaljerade och du kan exponera dem sida vid sida för en bättre överblick. Vikingen är optimerat för både PC och Mac och vi erbjuder support på svenska och engelska.

Fördelar med Vikingen Financial Software 

Vikingen Financial Software vill påminna om att tidigare positiva resultat inte alltid indikerar framtida vinster och att all handel sker på egen risk.

Ser fram emot att ses!

Vänliga hälsningar
Vikingen Financial Software
Catrin Abrahamsson-Beynon

 

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *