Vikingens Investeringsskola uppdatering 17 Maj!

small plant growing

Uppdatering 17/5 från Vikingens Investeringsskola.

Vi fick säljsignal från Vikingen och valde att sälja och köpa enligt nedan:

Vi sålde Premium Snacks Nordic eftersom volymen gick ner samtidigt som kursen gick upp. Det är ett svaghetstecken som gjorde att vi fick säljsignal från Vikingen Financial Software, och som vi alltså agerade på.

Vi köpte istället 24SevenOffice Group AB. Den uppfyllde våra kriterier genom att ligga i rätt prisklass, ha en stark omsättning samt att flera modeller i Vikingen samtidigt gav den köpsignal.

I början av nästa vecka är vi tillbaka med en mer detaljerad redogörelse om hur vår första investeringsvecka utvecklats  baserat på våra preferenser och Vikingen Financial Softwares analyser. Vi ses då!

Vad är Vikingen’s Investeringsskola?
Vi (Freya och Catrin) är tjejer utan enorma besparingar som satsat 10 000 kr SEK och hoppas att du där ute tillsammans med oss vill lära dig hur du kan bli rik (-are) på börsen. Vår ambition är att du skall känna igen dig i oss och vilja följa med oss på resan från nybörjare till kunniga investerare. Oavsett om du är yngre och lite hungrigare med längre investeringshorisont (som Freya) eller om du är lite mer mogen med kortare tid kvar innan pensionen (som Catrin), hoppas vi att vår resa skall inspirera dig att lära dig mer om investeringar. Följ oss på FB och / eller Linkedin.
Förhoppningen är att vår resa och ökade kunskap inom teknisk analys och aktiehandel skall få fler personer som just du att intressera sig. Det behöver inte vara mödosamt eller komplicerat att investera på börsen. Vi lär oss steg för steg tillsammans. Med Peter Östevik som vår mentor! Peter har använt Vikingen i 37 år och har utvecklat flera av programmets unika modeller, bla BEST Modellen!

Fortsättning följer!
Vi ses igen 20 Maj!

Vikingen Financial Software vill påminna om att tidigare, positiva resultat inte alltid indikerar framtida vinster, och att all handel sker på egen risk.

Vänliga hälsningar
Catrin Abrahamsson-Beynon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *