Nu levererar Vikingen också kursdata för tyska ETFer

Under slutet av januari fick vi ta del av den goda nyheten att Vikingen nu kommer börja erbjuda kursdata för tyska ETFer för endast 70 kronor per månad. Vikingen Financial Services erbjuder verktyg för teknisk börsanalys och har sedan tidigare ett stort utbud av kursdata för börshandlade fonder, råvaror och aktier. I den närmaste perfekta databasen har det emellertid saknats kursdata för tyska ETFer.

Under slutet av januari fick vi ta del av den goda nyheten att Vikingen nu kommer börja erbjuda kursdata för tyska ETFer för endast 79 kronor per månad. Vikingen Financial Services erbjuder verktyg för teknisk börsanalys och har sedan tidigare ett stort utbud av kursdata för börshandlade fonder, råvaror och aktier. I den närmaste perfekta databasen har det emellertid saknats kursdata för tyska ETFer.

Detta åtgärdas nu, något som många av såväl våra läsare som Vikingens kunder har efterfrågat. Initialt är det så kallad end-of-day-data som kommer levereras vilket gör det perfekt för den som efterfrågar kursdata för att göra egna tekniska analyser av de tusentals börshandlade fonder som handlas på Europas största marknadsplats, Xetra.

Xetra (XETR) är referensmarknaden för tyska aktier och börshandlade fonder. Aktiva börshandlade fonder, börshandlade råvaror och börshandlade certifikat kan också handlas på denna marknadsplats genom bland annat Nordnet och Avanza. 90 procent av all handel med aktier på alla tyska börser skedde via Xetra. När det gäller DAX-listor har Xetra 60 procents marknadsandel i hela Europa. Priserna på Xetra ligger till grund för beräkningen av DAX, det mest kända tyska aktieindexet.

Beställ ditt eget paket

Vikingens personal håller just nu på att addera all kurshistorik på de börshandlade fonder som handlas i Tyskland. I samband med detta läggs all historik till och kvalitetssäkras.

Det går redan nu att beställa detta tilläggspaket. Vill Du också ha tillgång till kursdata på de tyska börshandlade fonderna för bara 79 kronor per månad? Beställ då ditt eget paket genom att maila till support@vikingen.se.

Mer om erbjudandet

End-of-day-kurser för tyska ETFer: 79 SEK per månad eller 790 kronor per år.

I Vikingen kommer de att visas som en objektgrupp som heter DE-ETF.

För att kunna använda paketet måste du ha Vikingen Börs eller Vikingen Mini.

Vikingen Börs tillsammans med tyska-ETFer kostar 490 + 79 kr per månad = 569 kr per månad. En månads bindningstid. Under februari är det 25 procent rabatt => 427 kr första månaden.

Mycket billigare blir det med ett års abonnemang, eftersom vi bjuder på 2 månadsavgifter. 4900 plus 790 = 5 690 SEK, Med rabatt endast: 4 270 SEK.

Alternativet är Vikingen Mini som innehåller mindre funktioner och lägger till Tyska ETFer. (750 + 790) där du också får 25 procent, vilket blir 1 155 kr per år.

Läs mer och beställ ditt eget paket här.

Beställ ditt ETF-paket här!!

Om Vikingen

Vikingen Financial Services erbjuder verktyg för teknisk börsanalys. Vikingen erbjuder redan i startutbudet en stor mängd kursdata men långt ifrån allt som finns tillgängligt. Skräddarsy Vikingen efter dina mått genom att lägga till kursdata ifrån hela världen. Köp alla världens börser för att få en total överblick på den globala marknaden.

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och dessutom sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera fram de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna etc..

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detailed Comparison – Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *