En knapptryckning till bättre aktieaffärer

Vikingen gör det möjligt för alla att dra nytta av möjligheterna på aktiemarknaden. Vikingen är ett börsprogram för dig som vill göra bättre börsaffärer.

Vikingen gör det möjligt för alla att dra nytta av möjligheterna på aktiemarknaden. Vikingen är ett börsprogram för dig som vill göra bättre börsaffärer.

Köp- och säljsignaler hämtas från betrodda handelssystem som har utvecklats och testats under många år. Dessutom paketerar Vikingen kunskap och marknadsinformation på ett attraktivt och informativt sätt. Detta för att göra det enkelt och spännande att få information från aktiemarknaden och göra din egen handel och investeringsbeslut lättare. Långsiktig satsning på aktiemarknaden har varit det bästa sättet för att öka nettoförmögenheten. Vikingen möjliggör för en bred publik att dra nytta av dessa möjligheter från aktiemarknaderna runt om i världen.

Historia

Det första steget mot den nuvarande versionen av trendanalysprogrammet kan spåras tillbaka till 1986, då programvaran Vikingen släpptes från Delphi Economics. Till en början kördes utskrivna kurslistor från Stockholms fondbörs med motorcykel till Uppsala, där det manuellt knappades in börskurser. Kunderna kunde via 2400 Bauds modem hämta hem börskurserna. Detta var innan Internet var allmänt tillgängligt.

Vikingen låter användarna analysera aktiemarknader, aktier, fonder mm. genom fundamental och teknisk analys. Vikingen lanserades först för PC med operativsystemet DOS, därefter utvecklades det för Windows 3.11 och även för Apple MAC datorer. Under 2000-talet har Vikingen fortsatt att utvecklats för nya moderna plattformar som Windows 7, 8,10, 11 och MAC OS. (Alla MAC-OS men ej M2 processorn, då går det att köra med tilläggsprogrammet Crossover som kostar 74 dollar)

Konkurrenter har kommit och gått och är nu ett av de få analysprogram som överlevt. Från att börjat med 400 aktier hanterar programmet idag cirka 200 000 objekt. Programmet passar främst till dem som har pengar över, har god ekonomisk kännedom, kan börsen och är road av diagram och teknisk analys. Vikingen måste köras på en dator. Många köper programmet för att det har gått dåligt på börsen och vill att ska gå bättre.

Det låter användare screena marknaden för intressanta aktier och handelssignaler med fördefinierade kriterier. Dessutom har användarna frihet att överblicka marknaden. Majoriteten av börsmäklare och investerare har, för det mesta, svårt att hantera ett avancerat verktyg. Dock behöver de slutresultatet som kan uppnås med ett sådant verktyg.

Funktioner

Huvudfunktionen är köp- och säljsignaler för aktiemarknaden som presenteras tydligt i diagram och listor.

Vikingen är byggd kring väl testade börssignaler som historiskt genererat en bra avkastning.
Användaren är dock fortfarande själv ansvarig och kommer att göra sina egna val om handel eller försäljning på marknaden. Köp- och säljsignaler presenteras på ett användarvänligt och tilltalande sätt. För att göra en komplex process enkel.

Vikingen ger sina användare ett verktyg som hjälper dem att göra beslut om handel för aktiemarknaden, oavsett var användaren är vid den tidpunkten. Allt presenteras på ett visuellt tilltalande sätt.

Signaler

Vikingen erbjuder signaler från de största nordiska aktierna i olika prisvärda paket. Dessa paket kan kompletteras det med aktier från NASDAQ, NYSE, fonder, ETF:er, derivat, Danmark, Norge, Finland, Island.

Tack vare utförliga tester och kunskap om hur inbyggda handelssystem fungerar, kan användare kunna välja de aktier som har störst potential för lönsam handel på signaler med hanterad risknivå.

Vad är det som gör Vikingen unikt?

Framförallt är det kombinationen av beprövade goda signaler presenterat på ett enkelt och snyggt sätt.

Goda signaler

Aktivt handlande med 15 aktier under 2 års tid genom att använda främst modellen BEST i Vikingen för köp och vecko-trendbrott för sälj, gav rejält mycket bättre resultat än vad svenska börsen kunde ge i genomsnitt dec 2019 – nov 2021.

Det går inte att lova att det blir samma goda resultat i framtiden, men metoden fungerar fortfarande.

Kursdata från Norden och USA

Vikingen erbjuder signaler från några av världens börser. Det går att komplettera med ETF:er, fonder, optioner, fundamentaldata, NGM, certifikat, krypto.

Lokala språk och engelska

Vårt mål är att applikationerna ska finnas på varje lands språk. Nu finns Vikingen på svenska, danska, norska, engelska.

Vikingens smarta filter ger dig förslag dagligen förslag på de bästa aktierna just nu

Testa Vikingen till halva priset!! Fungerar på PC och MAC:ar.
(Alla MAC-OS fungerar men ej M2 processorn, då går det att köra med tilläggsprogrammet Crossover som kostar 74 dollar.)

Beställ på Vikingen.se och uppge rabattkoden ”Vikingen”. Gäller 2 veckor. Passa på nu.

Vikingen Börs för 185 kr per månad eller 1 850 kroner för ett år. Det är fem kronor om dagen för att slippa se börsen rusa utan att du är med på tåget.