Get to know Virtune’s CFO Daniel Lundberg!

Vilken är din roll på Virtune? ”Som Virtunes CFO är jag ansvarig för flera områden inom företaget. Detta inkluderar att arbeta med efterlevnads- och styrningsområden relaterade till våra skyldigheter som godkänd ETP-utgivare på Nasdaq och som publikt bolag. Jag fokuserar på att underhålla och utveckla vår policyportfölj, optimera interna processer och samarbeta med partners och verksamheten i vårt ETP-ekosystem. Dessutom övervakar jag finansiell planering och rapportering, redovisning och har ett nära samarbete med revisorer för Virtunes övergripande ekonomiavdelning. Jag är också aktivt involverad i mer strategiska ämnen, med fokus på att sätta upp finansiella modeller för att driva långsiktig tillväxt för Virtune framöver.”
Vilken är din roll på Virtune? ”Som Virtunes CFO är jag ansvarig för flera områden inom företaget. Detta inkluderar att arbeta med efterlevnads- och styrningsområden relaterade till våra skyldigheter som godkänd ETP-utgivare på Nasdaq och som publikt bolag. Jag fokuserar på att underhålla och utveckla vår policyportfölj, optimera interna processer och samarbeta med partners och verksamheten i vårt ETP-ekosystem. Dessutom övervakar jag finansiell planering och rapportering, redovisning och har ett nära samarbete med revisorer för Virtunes övergripande ekonomiavdelning. Jag är också aktivt involverad i mer strategiska ämnen, med fokus på att sätta upp finansiella modeller för att driva långsiktig tillväxt för Virtune framöver. ”Vad är din bakgrund? ”Efter avslutad civilekonomexamen från Uppsala universitet har jag arbetat 6 år inom affärsutveckling och finansiell rapportering inom elektronikbranschen, som omfattar både belysnings- och hemelektroniksektorn. Jag uppnådde en framgångsrik turn-around för Northbaze Group, förvandlade den till ett lönsamt företag, och ledde även en framgångsrik börsnotering av Vadsbo SwitchTech Group. Min erfarenhet sträcker sig över såväl börsnoterade företag som privatägda tillväxtföretag.” Vad är det som gör dig så passionerad för krypto? ”Min passion för krypto kommer från dess potential att revolutionera det traditionella finansiella landskapet. Blockchain-teknik och kryptovalutors decentraliserade karaktär erbjuder mycket spännande möjligheter för finansiell inkludering, minskade transaktionskostnader och ökad transparens i finansvärlden.”

Trade VIR10SEK

Virtune Crypto Top 10 Index ETP (VIR10SEK) är en europeisk börshandlad produkt. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Nasdaq Stockholm. Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Stay up to date

Håll dig informerad och prenumerera på Virtunes månatliga nyhetsbrev för att få exklusiva insikter om kryptomarknaden och utvecklingen av Virtunes produkter. Anmäl dig här. Denna marknadskommentar om kryptovalutor publiceras på Vikingen.se med tillstånd och i samarbete med Virtune.

Disclaimer

Kryptovalutamarknadskommentaren har producerats av Virtune. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Virtune tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *