Dags att sälja aktier

Optioener att utfärda

Sälj/Sell/Sælg Evolution Gaming, Slitevind, Bygghemma och Crayon Group – Vikingen Portfolio

Nu är det dags att sälja aktier och även i Vikingen Portfolio. Den här gången är det lite speciellt, eftersom det är en global nedgång. Insatsvarorna, metaller sjunker i pris och guld går upp

Tjäna pengar i nedgången

  1. Sälj aktier och aktiefonder
  2. Köp räntefonder och/eller guldfonder
  3. Köp sparsamt säljoptioner i index. Bevaka noga, sälj snabbt.
  4. Ställ ut köpoptioner

Vikingen Portfolio

Vikingen Portfolio går  fortfarande bra och slår indexen OMXS30 (Stockholm), OMXC25 (Köpenhamn), Oslo Börs Benchmark och Nasdaq 100. Mycket tack vare att aktierna säljs i tid. För närvarande ligger portföljen 4% plus sedan årsskiftet, inklusive vinster, förluster och courtage. Om du inte har Vikingen – köp programmet och öka dina chanser.

Nervöst på börserna

Dags att lägga sig likvid. Evolution Gaming har egentligen ingen säljsignal just nu. Den har dock gått upp mycket kraftigt sedan senaste köpet och det kan vara bra att säkra vinsten.

Slitevind-aktien har en bruten trend. Enligt sista bokslutskommunike’n, 20 feb, ökade företaget både vinst och omsättning rejält förra året. Det vill säga, bolaget går bra, men har en dålig aktie. Här kanske vi återkommer med ett köp senare.

Bygghemma har också gått upp mycket. Vinsthemtagningar gör att aktien går ned genom stödet på 68 kr och bryter även sin uppåtgående trend.

Crayon group har den kraftigaste säljsignalen. Den har stångats länge mot sitt stöd på cirka 60 kr. Dessutom har aktien en huvudskuldraformation som gav säljsignal i förrgår när Vikingen-användarna fick denna information.

Nyhetsbrev

Idag går tipsen ut på twitter och här. I förrgår fick Vikingens användare tipsen och igår de som har nyhetsbrev. T.ex. idag har Vikingen-användarna fått tips om att ställa ut optioner, köpa säljoptioner och och sälja fler aktier.

Om du inte har Vikingen, men vill ha nyheterna en dag innan de går på Twitter, kan du skriva till support@vikingen.se och fråga efter nyhetsbrev.

Har du Vikingen, kan du se signalerna fortare. https://www.vikingen.se/products/detailed-comparison/

Säljsignal i Crayon Group
Huvud-skuldra formation har gett säljsignal

I min egen privata portfölj har jag Saltängen, Veg of Lund och OMXS30P1750. Ränte- och guldfonderOptionen har gått upp cirka 25% sedan igår, men den kan svänga fort. Både stor chans och risk. .. Det vill säga, jag tog några förluster och vinster och gjorde mig likvid. Dessa aktier ger jag ingen bedömningen om, för då är jag inte objektiv.

Bakgrund

I flera års tid har det funnits en efterfrågan om Vikingen-bolaget kan ordna med en fond eller liknande. Det gjordes ett försök under 2017/2018 med några få utvalda personer. Det resulterade i en vinst på 17%. Börsen gick samtidigt ned 3%. Tyvärr saknade vi kapital för att starta en fond, det krävs cirka 3 miljoner per år.

Å andra sidan vore det bra om resultatet kan komma till nytta för fler av den fina modell som Peter Östevik tagit fram. Den ger de bästa signalerna som Peter har sett under sina 33 år med Vikingen. Vi kallar den för BEST och kommer med nästa version av Vikingen.

Vi kommer att presentera köptips en gång per månad, eller när en aktie byts ut. Alla aktier bevakas varje vecka. Vi kommer att skriva om någon aktie bryter sin uppåtgående trend, det vill säga, ni kommer även att få säljsignalerna.

Tanken är att vi ska ta fram de långsiktigt bästa aktierna. Skapa gärna en objektlista i Vikingen och tjäna eventuellt en slant du också. Vi kan förstås inte lova att det blir vinst. Klicka på länken och läs tipsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *