Dagens aktietips

Dagens aktietips 20191122

Dagens aktietips, 20191122

Bland dagens aktietips hittar vi Bosjö Fastigheter och Aptahem. Det är många bostadsbolag som går bra på börsen nu. De sex bolagen ovan ser extra spännande ut bland dagens aktietips. Från vänster till höger: MTG, Initiator Pharma, Lipidor, Bosjö Fastigheter, Aptahem och Maha Energy. Maha är lite av an chansning. Den har nyss haft en säljsignal och är nu översåld. Kan bli en kortsiktig rekyl upp.

Modellen Petersspecialare är en modell som innehåller flera modeller. Mycket bra för intraday och dagshandel. Optimera den till exempel i Vikingen Trading och få bra inställningar anpassade per aktie. Med förfinade inställningar kan du höja din avkastning.

Ett annat av dagens aktietips är Eurobattery Minerals. Den aktien står egentligen still. Den har gått upp till sitt motstånd på 20 kr. Under flera år har den gått ned till cirka 5 kr och det finner jag lockande. Svängningen, eller man så vill, vågenergin är 15 kr. Mellanskillnaden mellan 20 och 5 kr.

Eftersom det är populärt med batterier och kommer antagligen att bli alltmer, tror jag nog att man kan chansa med en liten post. Det finns ju tekniskt en chans att aktien går upp 80-100%- Aktien behöver förstås gå upp över 20 kr för att få en signal om ytterligare uppgång. Men som sagt, rätt bransch.

OBS!! Det är Black Friday 29 november. Du kan redan nu köpa Vikingen och/eller tillägg med 50% rabatt! Använd rabattkoden (kupongen) “50”. 

 

Aktietips
Aktietips 20191122

Eurobattery Minerals är ett gruv- och prospekteringsföretag. Fokuserar på batterimineral såsom nickel, kobolt, koppar och sällsynta jordartsmetaller. Verksamhet bedrivs uteslutande i Europa. Fokus på Spanien och norra Sverige. Bolaget har en gruvlicens och undersökningstillstånd för prospektering. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Bosjö Fastigheter

Aktien går mycket bra, vilket månadsdiagrammet nederst till höger visar. Det här kan vara ett de bästa bland dagens aktietips. Verkar vara en bra långsiktig placering.

 

Dagens akietips
Dagens aktietips

Bosjö Fastigheter är ett svenskt fastighetsbolag. Förvaltar över fastigheten Vindtyget 1 utanför Borås. Fastigheten består för närvarande av kontors- och lagerlokaler. Fastigheten hyrs
ut till kund över en längre tidsperiod. Bosjö Fastigheters främsta syfte kommer vara att äga och förvalta fastigheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *