Aktieköp i Vikingen Portfolio

Eurobattery trendar upp

Nya köp i portföljen

Fler nya aktieköp i Vikingen Portfolio. Portföljen  går lysande och tack vare försäljningarna finns det nu plats att ta in nya aktier.

I förrgår gick detta tips ut till de som använder Vikingen och igår till dem som har nyhetsbrev. Maila till support@vikingen.se om du också vill ha ett nyhetsbrev.

De som köpte alla 4 aktierna har i snitt gjort 7% vinst på 2 dagar. Det är viktigt att sprida chanserna och se till att portföljen innehåller ett antal aktier. (Fler tips efter bilderna).

Har du Vikingen, kan du se signalerna fortare. https://www.vikingen.se/products/detailed-comparison/

Det är många aktier som går bra, så det blir svårt att välja ut de bästa framtida aktierna.

Följande aktier ser starka ut i Vikingen och köps in i portföljen:

EQT, Arise, Eurobattery Minerals och Evolution Gaming

EQT och Arise har en mycket stark trend. Eurobattery Mineral köps på sin rekyl. Evolutions Gaming och Arise har nya kortsiktiga köpsignaler idag, vilket stärker trenden.

Tyvärr såldes Evolution Gaming tidigare eftersom det började bli risk att falla ned under 300. Nu har den fått ny fart med god volym.

Det har varit fler aktieköp i Vikingen Portfolio. Den består nu av 15 aktier. Hade man köpt dem vid årsskiftet, så hade de ökat med 32% i värde. Tyvärr köptes även några andra aktier som såldes i tid. Hittade dem tack vare Vikingen. I portföljen ser Powercell extra stark ut och har ny köpsignal. Generellt sett är det just nu mycket bra med bolag som sysslar med batteriteknik och solenergi. I början av månaden presenteras hur portföljen har gått den senaste månaden och sedan start.

Ytterligare aktieköp

Du som funderar på att köpa mer, kan även titta på Danske Bank, Jyske Bank, Djurslands bank, Greater Than, PhotoCat, Sinch, Creades och SDIPTECH.

I min egen privata portfölj har jag Ericsson A, Wihlborgs, Zinzino, Saltängen, Veg of Lund och Medcap. (Men det kan ändra sig fort). Dessa ger jag ingen bedömningen om, för då är jag inte objektiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *