PExA beviljas två amerikanska patent

Det lilla forskningsbolaget Pexa vars aktie handlas på Spotlight har precis fått två nya amerikanska patent godkända för sitt icke-invasiva PExA instrument för upptäckt av biomarkörer för små luftvägar.

Ett av dem heter “System for collecting exhaled particles” och är tidigare beviljat i Europa, Japan och Sverige. Det beviljade patentet i USA är en del av PExAs kontinuerliga arbete med att skydda företagets olika teknologier.

Det andra patentet “Device and method for non-invasive analysis of particles during medical ventilation” som är en uppfinning som avser kontinuerlig diagnostik och övervakning av patienter under ventilation eller andning. Patentet syftar till kontinuerlig diagnos och övervakning av patienter som genomgår ventilator- eller respiratorbehandling.

Det beviljade patentet i USA som gäller tillochmed 2035 är en del av PExAs kontinuerliga arbete med att skydda företagets olika teknologier.

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och dessutom sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera fram de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna etc..

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detailed Comparison – Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *