Nya Aktietips i Vikingen Portfolio

Här kommer nya aktietips i Vikingen Portfolio. Häng på du också. de som har följt tipsen har tjänat mycket pengar i år. (Det kan förstås gå annorlunda i framtiden.)

Vikingen Portfolio har gått upp med 50,6% i år (till och med 1 oktober)!!!

 

Nya aktietips och köp i Vikingen Portfolio

Detta aktietips gick ut först till de som har Vikingen, därefter till de som har Vikingen Nyhetsbrev. En av aktierna har gått upp 50% sedan tipset gick ut.

Skriv till support@vikingen.se, om du vill ha nyhetsbrevet eller köpa Vikingen. https://www.vikingen.se/products/detailed-comparison/

Deckers outdoor

WESTWATER RESOURCES. INC


OMXS30 OMXC25 Oslo börs Nasdaq 100 Datum
1771,9 1253,9 931,5 8733,1 31 dec. 2019
1829,4 1508,4 856,1 11418,1 30 sept 2020
3,25% 20,30% −8,09% 30,75% Diff

 

Marknad kontra nya aktietips

Varför har det inte varit några aktieköp i september? ”When in doubt – stay out”; är en bra grundregel. Hela världen befinner sig i en lågkonjunktur och det var nära i september att vi fick ett stort utbrott nedåt. Vi har något så ovanligt som att det är olika mönster på olika börser, de brukar annars följa varandra. Trots att USA bröt nedåt, följde inte alla börser efter. 500 miljoner jobb har försvunnit, men ändå går en del börser upp. Det gäller att vara väldigt noggrann med vilka aktier man köper. OK…. Vi har Vikingen, så vi hittar de aktierna.

Nasdaq, S&P 500: Bröt sin uppåtgående trend. Rekylerat upp mot ett motstånd. Ingen signal just nu.
OMXS30, Sverige: Stigande triangel. Står mot ett motstånd. Ingen signal just nu.
OMXC25, Danmark: Stark börs som nyss fått en köpsignal genom att passera förra toppen.
Oslo Börs Benchmark Index, Norge: Fallande triangel, ingen signal just nu
Dax 30, Tyskland: Rektangel. Rör sig sidledes. Risk för ett större fall om stödet inte håller
FTSE100, England: Sjunkande kanal. Både Brexit och Pandemi. Måste vara svårt även ekonomiskt.

Sammanfattningsvis har det varit många olika signaler sedan mitten av augusti. Risken för nedgång ökade rejält när USA bröt sin uppåtgående trend. I det läget tyckte jag att det var bättre att låta bli att handla till dess att mönstret blir tydligare. Ofta är det bra att köpa i mitten av oktober, men nu har vi en pandemi och mönstret kan bli annorlunda.

 

Ny version av Vikingen, 5.3

Arbetsytan ovan är den nya ”Index” arbetsytan som kommer ut innan årsskiftet i den nya versionen. De nya autopiloterna kommer vara en stor förändring. De står på klarspråk och bygger bland annat på nya modeller. Som t.ex. BEST-modellen som Vikingen Portfolio baseras på, One-period-key-reversal, över eller under två medelvärden, förbättrad Fibonacci. Fler automatiska köp- och säljsignaltabeller. Bekväma bildspel på nya signaler. Kryptovalutor under helger.

Det bästa av allt: Det finns en autopilot som går igenom ALLA 7000 aktier och listar de som har köpsignal i alla 3 perioderna: Månad och Vecka och Dag. Förutsätter att du har alla nordiska börserna, Nasdaq och USA. Ett steg för att få fram världens bästa aktier just nu. Det är den autopiloten jag använt för att komma upp i 50,6% i år. Med autopiloten skapas en objektlista som man sedan tittar igenom med diagram och väljer de bästa.

 

Här kan du hämta Vikingen Portfolio och lägga under Dokuments\Vikingen\Sets

https://drive.google.com/file/d/1lsoj9Kw9hws1SmSHPaAR51r_tge1bCif/view?usp=sharing

Så har du dessa aktier i en objektlista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *