Londons berömda Black Cabs kommer att listas på Ubers app

Tjänsten kommer inte att rulla ut förrän i början av 2024, men några London-cabbies, chaufförer av Black Cabs, har redan börjat registrera sig. Uber säger att alla 15 000 av Londons taxichaufförer "nu kommer att ha möjligheten" att registrera sig för Uber-resehänvisningar.

Tjänsten kommer inte att rulla ut förrän i början av 2024, men några London-cabbies, chaufförer av Black Cabs, har redan börjat registrera sig. Uber säger att alla 15 000 av Londons taxichaufförer “nu kommer att ha möjligheten” att registrera sig för Uber-resehänvisningar.

Företaget förmedlade nyligen affärer med taxiparksägare i New York City, Paris, Rom och Los Angeles för att lista förare i sin app. The Licensed Taxi Drivers’ Association (LTDA), en branschgrupp som representerar 10 000 förare, tvivlade på om förarna skulle strömma till appen.

Om Vikingen

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera ut de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv. Vikingen är ett av Sveriges äldsta aktieanalysprogram.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *