Kan 2024 bli året för ädelmetaller?

Med guld som bäddar för ett betydande drag kommer 2024 sannolikt att bli året för ädelmetaller. Investerare förblir pistolskygga för att allokera kapital till gruvindustrin, som är redo att bli ett av de bästa segmenten på marknaden under det kommande året.

Med guld som bäddar för ett betydande drag kommer 2024 sannolikt att bli året för ädelmetaller.

Investerare förblir pistolskygga för att allokera kapital till gruvindustrin, som är redo att bli ett av de bästa segmenten på marknaden under det kommande året.

Silver, som är på randen av ett historiskt genombrott, har allt för att bli en av de framstående artisterna 2024.

En ny guldcykel är på gång, och vi ser de tidiga tecknen på vad som kan utvecklas till en avgörande period av M&A inom gruvindustrin, vilket ger betydande möjligheter.

Källa: Crescat Capital

Om Vikingen

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera ut de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv. Vikingen är ett av Sveriges äldsta aktieanalysprogram.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *