Har du råd att bli rik?

Har du råd att bli rik med hjälp av Vikingen? Känner du någon som har förlorat tusentals med pengar på börsen, men ändå inte haft råd att köpa Vikingen? Med Vikingen har man större chans att undvika förluster. Dessutom kan man hitta vinnare på lång sikt. Eller optioner och certifikat för korta förhoppningsvis goda vinster. Nyss gjorde jag själv 100% vinst på en option som Vikingen föreslog och förlorade sedan hälften av det på en en annan option. Sålde i tid, tack vare Vikingen. Totalt 50% vinst. Bra veckovinst.

Förra året utfärdade jag optioner 20 gånger. Arton av gångerna gick jag med vinst.

Den mänskliga faktorn

Varför är det så många som borde använda Vikingen, men inte gör det?

Varför är det så lätt att förlora stora pengar på börsen, men att köpa ett skydd för några tusenlappar känns för mycket?

Antagligen för att vi vet vad kostnaden är, men vi vet inte vad vinsten kommer att bli. En annan orsak är nog stoltheten, “kan bäst själv”. En annan är att man håller tyst om sina förluster.

Blir rik med Vikingen

Alla som handlar på börsen, borde använda Vikingen. Med Vikingen slipper man köpa aktier som går ned. Men ändå gör många det. Det är ju fantastiskt bra att se ett en bild av kurskurvan och förstår varthän det lutar.

Med Vikingen kan man förstås blir rik på pengar och man blir även rik på nya upplevelser. Det är spännande att hitta de bästa aktierna. Själv äger jag nu Hemcheck och Novo Nordisk, Nvidia och SEB-banken. SEB-banken utfärdar jag optioner på och får 2-3 % avkastning varje månad. Aktierna är bland de bästa på börsen. Varför har jag dom? För att jag hittat dem med Vikingen. Titta själv på aktierna. Borde inte du också ha köpt dem och sålt andra aktier?

Det är snart Black Friday. Fredagen 24:e november kommer Vikingen att ha ett fantastiskt erbjudande.

Sälj i tid för att bli rikare

Ett exempel av tusentals. Säg att du följt BEST-modellen, vecka, för Adevint från 2021. Då hade du köpt för 150 kr i april, sålt i september för 170 -> vinst 20/150=13%. Köpt tillbaka för 82,30, ignorerat säljsignalen vid  stödet, för du vet att man inte ska sälja vid ett stöd. Nu står kursen i 110. En ökning med ytterligare 34% Om du haft otur och köpt på 190 kr och inte haft Vikingen och behållit aktien, hade du förlorat 80/190, ungefär 50%, det vill säga hälften av dina pengar hade försvunnit. Är Vikingen dyr? Vinst på nästan 50% med Vikingen eller förlust på 50% utan Vikingen?

Adevint and Vikingen
Buy and sel att good times

Blir man alltid rik med Vikingen?

Det går naturligtvis inte att lova. Upplevelser blir man man rikare på. Det blir mycket mer intressant. Man upplever att man får mer kontroll och kan göra bättre gissningar inför framtiden. När allt är normalt, då brukar prognoserna gå bra. Men det är inte alltid normalt, ibland blir det kaos. Så är det med kurserna, de har två delar TREND och KAOS. De flesta modellerna fixar trend, med kaos får vi ta till andra modeller som kursband, Bollinger band och Volatilitetssignal. Jag har fått till det hyfsat i modellen BEST. Den modellen täcker in både trend och kaos, Men det tog också 30 år att få till den.

Vikingens paket för att bli rikare

Rikare på upplevelser och förhoppningsvis pengar.

Vikingen Mini: För dig som är snål och inte har råd att bli rik. Du försöker, men får inte riktigt till det. Visst, det är billigt, men det är bara för att du ska komma på att Vikingen Börs är bättre.

Vikingen Börs: Mest prisvärt. Innehåller automatiska filter som tar fram de sämsta och bästa aktierna. Rangordning av fundamenta. Fina diagram. Uppföljning med dina egna ritade larm. Bättre marknadsöversikt med valutor, råvaror, index, räntor, PPM. Har funnits sedan 1986. Varför inte alla har minst Vikingen Börs, är för mig en gåta. Det är ett måste om man vill tjäna pengar på börsen,

Vikingen Trading: För den vetgirige, som mig. Jag vill veta vilka de bästa inställningarna är och vilken modell som är bäst för varje objekt. Jag vill skriva ner mina egna idéer och testa dem. Om det inte har fungerat tidigare, varför ska det då fungera i framtiden? Sedan vill jag ha automatiska larm när mina bästa inställningar larmar.

Vikingen Maxi: För dig som vill ha det bästa och även tjäna pengar i nedgång. Att utfärda optioner enligt Vikingens modell Delphioptioner01, har så gått som alltid gett minst åtta av tio rätt. Med Vikingen Maxi bestämmer du själv vilka värdepapper som ska ingå, alla tillägg är med och kostar inget extra. Optioner kommer med från början. Föreslår att du lägger till USA, Nordens alla aktier, Certifikat, Aktiefonder, räntefonder, tyska etf:Er. Eventuellt Futures om du vill hålla på med råvaror.

Passa på att bli rikare

Genom att köpa Vikingen och dess tillägg billigare på Black Friday 24 november. 40% rabatt!! (även lördag och söndag). Kupongkod “Black40” Gäller bara på Black Friday och 2 dagar till

mvh

Peter Östevik (Haft Vikingen sedan 1987)

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *