de ledande länderna i Europa när det gäller krypto

Studie visar att Sverige är ett av de ledande länderna i Europa när det gäller krypto. det högsta antalet kryptorelaterade sökningar per capita

Studie visar att Sverige är ett av de ledande länderna i Europa när det gäller krypto.

• Nederländerna dyker upp som det europeiska land med det högsta antalet kryptorelaterade sökningar per capita (0,13), följt av Slovenien (0,12), Schweiz (0,09) och Sverige (0,06) på 9:e plats.

• Forskningen ger unika insikter om de mest populära kryptovalutorna och tokens i 46 europeiska länder, där Bitcoin tar toppplatsen i många länder.

• Överraskande nog har Dogecoin tagit andraplatsen som den mest gynnade kryptovalutan i mer än hälften av de europeiska länderna, där Shiba Inu följer tätt efter som den tredje mest gynnade.

European Crypto Index 2023

 

Om Vikingen

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och dessutom sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera fram de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna etc.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detailed Comparison – Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *