Bitcoin hade en stark avslutning

Bitcoin har en stark avslutning på kvartalet när optimismen växer om att krypto inte kommer att regleras ur existens och eftersom finansiella jättar förblir engagerade i utrymmet. Fokus har legat på ett Bitcoin ETF-godkännande i USA, men det är oklart hur lång tid det kommer att ta att få den uppdateringen, med slutet av sommaren mest troligt. Bitcoin föll från $31 000-nivån efter att WSJ rapporterade att SEC sa att spot Bitcoin ETF-ansökningarna är otillräckliga. Tillsynsmyndigheten kommenterade BlackRock och Fidelitys ansökningarna. Bitcoin handlas runt $30 000-nivån, men en ny katalysator behövs för att få fart på hausse över $34 000-nivån.

Bitcoin har en stark avslutning på kvartalet när optimismen växer om att krypto inte kommer att regleras ur existens och eftersom finansiella jättar förblir engagerade i utrymmet. Fokus har legat på ett Bitcoin ETF-godkännande i USA, men det är oklart hur lång tid det kommer att ta att få den uppdateringen, med slutet av sommaren mest troligt.

Bitcoin föll från $31 000-nivån efter att WSJ rapporterade att SEC sa att spot Bitcoin ETF-ansökningarna är otillräckliga. Tillsynsmyndigheten kommenterade BlackRock och Fidelitys ansökningarna.

Bitcoin handlas runt $30 000-nivån, men en ny katalysator behövs för att få fart på hausse över $34 000-nivån.

Om Vikingen

Med Vikings signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikings autopiloter, kursdata, tabeller och börskurser kan du sortera ut de mest intressanta ETFerna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *