Apple är större än hela Russell 2000

Efter ett rally på 37 procent hittills i år har Apples börsvärde på 2,7 miljarder USD överträffat börsvärdet för hela Russell 2000-indexet - det är två tusen amerikanska småbolag tillsammans. Den amerikanska teknikjätten Apple är större än hela Russell 2000.

Efter ett rally på 37 procent hittills i år har Apples börsvärde på 2,7 miljarder USD överträffat börsvärdet för hela Russell 2000-indexet – det är två tusen amerikanska småbolag tillsammans. Den amerikanska teknikjätten Apple är större än hela Russell 2000.

I motsats till Apples explosiva rally 2023 är Russell 2000-indexet faktiskt ner 3 procent jämfört med året innan. Ser man längre tillbaka, är dagens Russell-indexvärde på 1742 samma som nivåerna som det handlades tillbaka 2018. Apple har nästan tredubblats i värde under den tiden.

Om Vikingen

Med Vikings signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikings autopiloter, kursdata, tabeller och börskurser kan du sortera ut de mest intressanta ETFerna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *