Aktien som dubblades men kan ha mer att ge

För ganska precis två månader sedan skrev vi om ett bolag som heter Serstech. Aktien har sedan dess fördubblats. Aktien är en sådan som under lång tid kan vara riktigt tråkig, och sedan kommuniceras det ett pressmeddelande med detaljer kring en ny order som får aktiekursen att dra. Serstech är aktien som dubblades men kan ha mer att ge.

Det var precis det som gjorde att vi skrev om aktien i mars 2023. I slutet av maj 2023 kom sedan den order som alla väntat på, den andra för Serstech Arx de senaste fem månaderna. Det tog en stund för aktien att följa med, men den har nu dubblats och handlas kring 0,60 SEK.

Det finns emellertid anledning att tro att det kan komma mer. Bolaget har haft det besvärligt, men många av dess kunder har visat ett stort intresse, och kommer en ytterligare order är sannolikheten hög att vi ser hur aktiekursen fortsätter dra ytterligare. Det finns inget specifikt som säger att det kommer en order till, eller att aktien skall fortsätta att dra. Istället är det en känsla av att den tysthet som rått från bolaget nu kommer att ersättas med regelbundna pressmeddelanden.

Historiskt sett har det alltid förekommit stora kursuppgångar i samband med att Serstech tagit nya ordrar. Om det tar en vecka eller ett år vet jag inte, men det kommer sannolikt flera ordrar. Gör din egen hemläxa och köp inte aktien enbart på denna text. Kom också ihåg att aldrig riskera pengar som du inte har råd att förlora.

Källa: Vikingen.se

Om Vikingen

Med Vikings signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikings autopiloter, kursdata, tabeller och börskurser kan du sortera ut de mest intressanta ETFerna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *