Spara i fonder ska vara lika lätt som att handla på nätet

Spara i fonder ska vara lika lätt som att handla på nätet. Levler erbjuder över 2000 fonder med låg avgift. Sparande ska vara enkelt, roligt och för alla!

Spara i fonder ska vara lika lätt som att handla på nätet. Levler erbjuder över 2000 fonder med låg avgift. Sparande ska vara enkelt, roligt och för alla!


Hos Levler hittar du ett stort utbud av fonder, billiga avgifter och en riktigt trevlig digital upplevelse. Du kan swisha in pengar och vara igång med ditt sparande på nolltid. Och när inspirationen brister kan du hitta färdiga fondpaket, topplistor och sparinspiration. Inte nog med det så är det en tydlig och enkel avgiftsmodell – Alla kunder får 25% rabatt på alla fonders förvaltningsavgift.

Hos Levler hittar du som är en van sparare ett stort utbud, billiga avgifter och en riktigt trevlig digital upplevelse. Du som inte är så van, som kanske legat still i någon fond på storbanken- du får såklart också det som den vana får, men du får även ett enklare sätt att handla.

Känner du dig osäker på vad du ska investera i för fonder? Kolla då in våra fondpaket för tips!

Om Vikingen

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera ut de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv. Vikingen är ett av Sveriges äldsta aktieanalysprogram.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

 

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *