Börsen för alla

Börsen för alla - Inbunden, Svenska, 2023 Författare: Mohammed Salih, André Netzén Örn

Börsen för alla – Inbunden, Svenska, 2023

Författare: Mohammed Salih, André Netzén Örn

239kr

http://clk.tradedoubler.com/click?p=21&a=1991203&g=16159304&url=https://www.adlibris.com/se/bok/borsen-for-alla-9789177959830

Beskrivning

»En rapp och pedagogiskt skriven fackbok om privatekonomi. Om det stämmer som det sägs, att aktier blivit en folksport i Sverige, så kan boken utgöra nyttig grundlektyr för många nyfikna. Mycket bra läsning.« Bibliotekstjänst

I sämre tider görs de bästa investeringarna. En av Sveriges mest populära börsprofiler aktuell med en bok vill få fler grupper i samhället att köpa aktier och fonder.

Pengar och privatekonomi är på allas läppar just nu, och det är extra angeläget att hålla koll på sina utgifter och hitta vägar för att få pengarna att växa. Mohammed Salih är en av Sveriges mest populära börsprofiler, som varje vecka inspirerar tusentals människor att investera rätt på börsen via sociala medier, föreläsningar och podcasts. Nu har han skrivit boken Börsen för alla, tillsammans med f d kollegan och fondförvaltaren André Netzén Örn.

I Börsen för alla inspireras vi av författarnas egna resor, från tomma händer till miljonportföljer. Precis som titeln utlovar så riktar sig boken till såväl nybörjare som erfarna investerare. Du får kunskapen, råden och verktygen som hjälper dig att göra lönsamma investeringar på börsen. Och det är inte är så svårt som många tror. Det här är boken som hjälper dig att förverkliga dina spardrömmar.

MOHAMMED SALIH är en av Sveriges mest populära börsprofiler som varje vecka inspirerar tusentals människor att investera rätt på börsen via sociala medier, föreläsningar och podcasts. Han har en bakgrund på Unga Aktiesparare och Aktiespararna och är idag sparekonom på Fundler.

ANDRÉ NETZÉN ÖRN har genom sitt engagemang inom både Unga Aktiesparare och Aktiespararna under flera år arbetat för att sprida kunskap om börsen och hur vi kan göra medvetna investeringsval. Efter ett antal år som aktieanalytiker arbetar han idag som fondförvaltare på Cicero Fonder.

Börsen för alla - Inbunden, Svenska, 2023 Författare: Mohammed Salih, André Netzén Örn