Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare

Strategiska modeller

Stort marknadsutbud

Trendanalys

Se våra Produktpaket!

Läs mer och köp
Aktiemarknadsprogram

Vikingen erbjuder det mest kompletta verktyget som hjälper dig att få mer kontroll över aktiemarknaden. Både på PC och MAC. På svenska / danska / norska. Unika väl testade metoder hjälper dig att sälja och köpa i tid!

Autopiloter

Våra autopiloter gör jobbet åt dig. Välj en börs eller land och låt Autopiloten visa dig de aktier som ska köpas eller säljas. Sortera ut de aktier som har stigit / fallit mest eller de som visar en stabil trend.

Ritverktyget

Detta är för dig som gillar att rita dina egna trendbrytningar, linjer, stöd och motstånd. Du kan också ställa in larm så att du får ett meddelande när priset eller priset bryter igenom, anteckna viktiga händelser i diagrammet och mycket mer.

Stort urval

Med Vikingen får du tillgång till över 30.000 aktier, ETF, aktieoptioner, index, certifikat, energipriser. Sverige, USA, Danmark, Finland, Norge och Island, plus 3.000 aktier och andra fonder från Sverige.

Prenumerationsplaner

Välj vilket paket som passar dig bäst.
Mini
SEK75
/ månad
Nordic Large Aktier
Viktiga Index
PPM Fonder
Fundamentaldata
Läs mer och köp
Börs
SEK490
/ månad
Unika signaler, bra prestanda
Ett lands aktier ingår som standard
Autopiloter och alarm
Index / Valutor
Läs mer och köp
Trading
SEK749
/ månad
Vikingen Börs
Optimerade parametrar
Morgondagens signaler
Intraday
Läs mer och köp
Maxi
SEK2500
/ månad
Inkluderar allt vi har
Ikluderar all kursdata och index
Utmärkt autopilot för optioner
Läs mer och köp

Titta på instruktionsvideor

Bli mästare med Vikingen-programvaran och frigör din fulla investeringspotential

0 +

0 %

Marknadsdatauppsättningar

Med Vikingens modulstruktur kan du skräddarsy din prenumeration till de marknader du behöver utan de marknader du inte gör.

Hitfrekvens Vikingen

Vikingen har en mycket hög vinstchans. Normalt minst 85% chans att ett sålt alternativ ger dig vinst... om du följer signalerna i Vikingen.

Kundrecensioner

Vi är mycket stolta över den service vi tillhandahåller och står för varje produkt vi har. Läs våra vittnesmål från våra nöjda kunder.
Gunnar Sällberg

Uddevalla, Sweden

Jag har verkligen ett stort nöje med aktiekartprogrammet Vikingen. Sitter ofta och testar olika inställningar för att få köp- och säljsignaler i olika företag och se trender. Jag får ett bra stöd när det är dags att köpa / sälja (särskilt sälja, vilket jag har svårt med).
Peter Östevik

Västerås, Sweden

När jag började med Vikingen hade jag 20.000 SEK. Pengarna hade ökat till 300.000 SEK efter 3 år med hjälp av Vikingen. Jag handlar aldrig utan Vikingen. Varför ska jag köpa aktier som går ner när jag kan köpa aktier som går upp?
Peter Thornell

Västerås, Sweden

Tack för tipset som baserades på Vikingen. Jag köpte den rekommenderade guldfonden som efter mitt köp ökade 68% på ett år.
Patrik Eriksson

Malung, Sweden

Ett extremt kompetent program som jag har använt i mer än 20 år. Väldigt Nöjd.
Bengt Åke Gustavsson

Stockholm, Sweden

Jag har slutat använda Vikingen, sålt alla aktier... Ett enastående program som jag har haft i många år.
Patrik

Eslöv, Sweden

Förra året gick mina PPM upp 33% tack vare Vikingen – resultat nog. Tack för en strålande insats för oss som inte kan sånt här.