Coinbase tillkännager lansering av Bitcoin och Ethereum terminskontrakt

Coinbase har avslöjat planer på att introducera Bitcoin och Ethereum terminskontrakt för institutionella investerare den 5 juni. De institutionella terminskontrakten kommer att ha en storlek på 10 ETH och 1 BTC för att minska risken på marknaden. Coinbases strävan efter klarhet i regelverket står i centrum kring kryptocirklar när börsen försöker släppa fler produkter för användare.

Coinbase har avslöjat planer på att introducera Bitcoin och Ethereum terminskontrakt för institutionella investerare den 5 juni. De institutionella terminskontrakten kommer att ha en storlek på 10 ETH och 1 BTC för att minska risken på marknaden. Coinbases strävan efter klarhet i regelverket står i centrum kring kryptocirklar när börsen försöker släppa fler produkter för användare.

USAs ledande digitala tillgång Coinbase har tillkännagett sina planer på att lansera institutionella Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) terminshandelskontrakt på sin derivatbörs den 5 juni 2023.

Produkten, som kommer att lanseras på Commodity and Futures Trading Commissions (CFTC) reglerade derivatbörs, kommer att ha en storlek på 1BTC och 10 ETH för att hjälpa investerare att hantera exponeringar. I sin release noterade börsen att denna tjänst skulle hjälpa investerare att “söka efter attraktiv avkastning” för lägre avgifter.

(BTI) Coinbase Bitcoin och (ETI) Coinbase Ethereum terminskontrakt kommer båda att vara tillgängliga för investerare genom reglerade terminsprovisionshandlare (FCM) och andra associerade mäklare. Utbytet tillkännagav också ytterligare incitamentsprogram för institutioner som deltar i kontrakten.

De framtida handelskontrakten drevs av populär efterfrågan som ett resultat av dess tidigare produkter. Börsen introducerade nano Bitcoin (BT) och Ethereum (ET) kontrakt och noterade en massiv topp i institutionell efterfrågan på avancerade derivatprodukter. Företaget upprepade sitt åtagande att skapa ett säkert och transparent handelssystem med de nödvändiga verktygen för att göra deltagarna framgångsrika.

“Att introducera kontrakt av institutionell storlek markerar ytterligare en milstolpe i vårt pågående uppdrag att tillhandahålla tillgängliga och banbrytande finansiella instrument till marknadsaktörer och understryker vårt engagemang för lösningar som är skräddarsydda för institutionella kunders behov”, står det i uttalandet.

Den 2 maj tillkännagav Coinbase sina planer på att öppna en derivatbörs i Bermuda i sin internationella expansionsplan och kommer att låta användare handla eviga framtida kontrakt med 5X hävstång. Enligt tillkännagivandet kommer alla affärer att regleras i USDC stablecoin eftersom det strävar efter att balansera och värdera för deltagarna.

Coinbase marscherar vidare mitt i osäkerhet i regelverket

Coinbase har upprepat sitt åtagande att följa reglerande praxis över jurisdiktioner när de fortsätter sin internationella expansion. Tillkännagivandet av terminskontrakt kommer med börsen som söker reglerande klarhet från Securities and Exchange Commission (SEC).

Kommissionen angav i sitt svar på Coinbases mandat att regelgivningsprocessen kan sträcka sig över många år men kommer att fortsätta att använda verkställighetsåtgärder för att skapa klarhet i sektorn. SEC tillade också att offentliga uttalanden inte utgör vägledning eller policyuttalanden.

Medan reglerna i USA fortfarande är oklara, fortsätter Coinbase sin globala satsning när de försöker slåss för en högre marknadsandel med konkurrenter.

Om Vikingen

Med Vikings signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikings autopiloter, kursdata, tabeller och börskurser kan du sortera ut de mest intressanta ETFerna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *