Bli återförsäljare för Vikingen!

Det är otroligt enkelt, det kostar inget och vi ställer inga försäljningskrav.

Som återförsäljare för Vikingen blir du medlem i ett starkt nätverk av företag som arbetar med människor som skapar och utvecklar nya möjligheter för kunderna och sig själva. Våra återförsäljare är företag som är verksamma inom den finansiella sektorn inom rådgivning, utbildning, bloggare, nyhets och informations kanaler inriktade på kapital och finans marknad.  Vi värdesätter återförsäljare som ser våra produkter som ett komplement och en värdefull tillgång till sitt eget produkt- och tjänsteutbud.

Vad krävs? Du behöver vara företagare och att du innehar ett F-skattebevis.

Hur fungerar det? För att bli återförsäljare skickar du en ansökan genom att registrerar dig i ansökningsformuläret. Vikingen behandlar er ansökan och lägger upper i vårt återförsäljarprogram.

Som återförsäljare får du tillgång till Vikingen ÅF-Zonen, där har vi samlat färdigt marknadsmaterial som ni kan använda direkt i er försäljning. Online statistik över dina försäljningsvolymer samt mycket mer som gör det enklare att vara återförsäljare för Vikingen och lättare nå nya försäljningsframgångar.